Geen producten in de winkelwagen.

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Waymood en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Waymood en consument (opdrachtgever).

Onze gegevens

Waymood
Prinses Beatrixstraat 6
3331GP Zwijndrecht

Telefoonnummer: +31(0)788440552
E-mailadres: info@waymood.nl

KvK-nummer: 80342477
Btw-identificatienummer: NL003425501B74

Opdrachtaanname

Opdrachten worden alleen volgens de algemene voorwaarden aangenomen en verwerkt. De consument (opdrachtgever) aanvaardt deze algemene voorwaarden tijdens het bestelproces.

Herroepingsrecht

De consument beschikt niet over een herroepingsrecht. De producten van Waymood zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, omdat dit maatwerkproducten betreffen van persoonlijke aard.

BTW

De producten van Waymood vallen onder het BTW tarief van 21%.

Levertijd

Alle opdrachten worden binnen 20 werkdagen na bestelling door Waymood verzonden (tenzij anders aangegeven). Vertragingen in de levertijd kunnen geen aanleiding geven tot schadevergoeding of tot annulering van de opdracht. 

We produceren ook buiten kantoor- en klantenservicetijden, bij het plaatsen van de bestelling is er akkoord gegeven voor het vervaardigen van de objecten, er kunnen niet altijd meer aanpassingen gedaan worden aan uw bestelling.

Betaling

Wij maken gebruik van Mollie B.V. voor de verwerking van tansacties en in dit kader worden de persoonsgegevens van de consument met Mollie gedeeld. Zodra uw betaling is geverifieerd door Mollie, worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven en doorbelast.

Klachten en aansprakelijkheid

Waymood doet zijn uiterste best om objecten conform wens van de consument te vervaardigen. Reclamaties dienen, voor zover het een reële klacht betreft, uiterlijk binnen twee weken na levering van de door de consument (opdrachtgever) verstrekte opdracht, kenbaar gemaakt te worden. Wanneer de klacht gegrond verklaard wordt kan uitsluitend aanspraak gemaakt worden op het opnieuw uitvoeren van de opdracht.

De aansprakelijkheid van Waymood blijft beperkt tot verwijtbare fabricagefouten. Alle prijzen en acties zijn onder voorbehoud van typefouten.

Auteursrecht en intellectueel eigendom

De consument (opdrachtgever) is verantwoordelijk voor de inhoud van de aan Waymood verstrekte teksten. Waymood aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door consument (opdrachtgever) verstrekte teksten.

Waymood wijst erop dat het niet is toegestaan auteursrechtelijke beschermde werken te verveelvoudigen (anders dan voor privédoeleinden), of deze te bewerken.