Vrouw met maakt persoonlijke urn met Waymood configurator

Als nabestaande wil je een waardig eerbetoon geven aan je dierbare, maar het kan moeilijk zijn om een keuze te maken voor een urn. Waymood Design Urnen biedt een oplossing. Door de veelzijdigheid van ontwerpopties, milieuvriendelijke productiemethodes en het planten van een boom voor elke verkochte urn, kun jij als nabestaande een persoonlijke en duurzame urn kiezen.

Persoonlijke urn

Met Waymood Design Urnen kun je kiezen uit 4 verschillende formaten, 6 verschillende (hout)kleuren en 9 dessins. Daardoor heb je de mogelijkheid om een urn te kiezen die perfect past bij de persoonlijkheid van je overleden dierbare én bij jou. Door persoonlijke teksten en symbolen toe te voegen, wordt de urn nog betekenisvoller voor jou en je familie.

Productie

De Waymood Design Urnen worden gemaakt met behulp van 3D-printen, gebruikmakend van PLA filament gevuld met houtvezels. Dit filament is bio-based, waardoor de urnen milieuvriendelijker zijn en bijdragen aan een duurzamere wereld. Na het printproces worden de urnen handmatig geschuurd en gebeitst met bio-beits, waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft. Met deze werkwijze sluit Waymood zich aan mij de neo-craft beweging.

Duurzame urn

Bij Waymood geloven we in de kracht van groen en daarom planten we voor elke verkochte urn een boom. Dit is onze manier om bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet. Door deze daad van duurzaamheid, maakt u als nabestaande een persoonlijke en waardige keuze voor uw rouwproces.

Kortom, Waymood Design Urnen zijn een unieke, persoonlijke en duurzame manier om afscheid te nemen van een dierbare en hem of haar te herinneren.