Vrouw met maakt persoonlijke urn met Waymood configurator

Als nabestaande wil je een waardig eerbetoon geven aan je dierbare, maar het kan moeilijk zijn om een keuze te maken voor een urn. Waymood Design Urnen biedt een oplossing. Door de veelzijdigheid van ontwerpopties, milieuvriendelijke productiemethodes en het planten van een boom voor elke verkochte urn, kun jij als nabestaande een persoonlijke en duurzame urn kiezen.

Persoonlijke urn

Met Waymood Design Urnen kun je kiezen uit 4 verschillende formaten, 3 verschillende houtkleuren en 7 dessins. Daardoor heb je de mogelijkheid om een urn te kiezen die perfect past bij de persoonlijkheid van je overleden dierbare. Door persoonlijke teksten en symbolen toe te voegen, wordt de urn nog betekenisvoller voor jou en je familie.

Productie

De Waymood Design Urnen zijn gemaakt met behulp van 3D-printen, gebruikmakend van PLA filament gevuld met houtvezels. Dit filament is bio-based, waardoor de urnen milieuvriendelijk zijn en bijdragen aan een duurzamere wereld. Na het printproces wordt de urn geschuurd en gebeitst met bio-beits, waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft. Met deze werkwijze sluit Waymood zich aan mij de neo-craft beweging.

Duurzame urn

Bij Waymood geloven we in de kracht van groen en daarom planten we voor elke verkochte urn een boom. Dit is onze manier om bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet. Door deze daad van duurzaamheid, maakt u als nabestaande niet alleen een persoonlijke en waardige keuze voor uw rouwproces maar helpt u ook mee om een betere wereld voor toekomstige generaties achter te laten.

Kortom, Waymood Design Urnen zijn een unieke en persoonlijke manier om afscheid te nemen van een dierbare, terwijl u tegelijkertijd een bijdrage levert aan een duurzamere toekomst.