Geen producten in de winkelwagen.

Afscheid, herinneren en herdenken is persoonlijk. Het aanbod in producten en diensten is gigantisch en vele malen groter dan je kan overzien op het moment dat je moet gaan kiezen. Waymood staat voor kwaliteit en een eigen stijl en is niet persé traditioneel. De Waymood urn is een te personaliseren monumentje voor je geliefde.
In de loop van de tijd zijn wij collega’s in de branche tegengekomen die mooie dingen maken en doen. De mooiste stellen we hieronder graag aan je voor.

Beerenberg

Beerenberg is in 2014 ontstaan vanuit de ervaring met een persoonlijk verlies, zelf een kist gemaakt en beschilderd. Was een prachtige en mooie beleving, een intieme manier om met de rouw om te gaan, het gevoel dat je iets belangrijks kan meegeven. “Omdat er zoveel persoonlijke reacties waren tijdens de uitvaart zijn we gaan bedenken hoe we dit vaker konden doen. We hebben onze krachten gebundeld en zijn een bedrijf gaan opzetten wat unieke kisten kan maken met aandacht en kwaliteit."

https://beerenberg.nl

Mobiele Aula

Een mobiele rouwkamer: opbaren in een volledig ingerichte rouwkamer. Maar dan wel bij huis of op een andere, bijzondere, zelf gekozen plek.

www.mobieleaula.nl

Huis van Afscheid

Als onafhankelijk service center bedient het Huis van Afscheid alle uitvaartondernemingen in het proces van overlijden tot uitvaart. Zo kun je vervoer van de overledene regelen of gebruik maken van een verzorgingsruimte of gekoelde ruimte. Ook beschikt het Huis over fraaie opbaarkamers die 24/7 toegankelijk zijn. Familie vang je op in de prettige ontvangstruimte beneden en boven vind je zelfs een (flex)kantoor waar je rustig kunt werken.

https://hethuisvanafscheid.nl